Tillval

Tillval

- för ett bekvämare boende!

 

Som hyresgäst hos oss erbjuds du ett antal produkter som tillvalsmöjlighet. Priser och villkor finner du i vår tillvalsblankett. När du bestämt dig kryssar du i de val du önskar och skickar eller lämnar in den till oss.

Nu har du tagit första steget till ett bekvämare boende!

 

 

Så fungerar tillval

Hos oss kan du påverka ditt boende. Vi kan erbjuda dig en rad olika tillvalslösningar. 

 

Beställning

När du bestämt dig för vilket tillval du vill ha så fyller du i vår tillvalsblankett, och skickar sedan in den till oss via brev eller epost, eller lämnar in den till oss på Kvarnängsgatan 3 i Vimmerby.

 

Kan tillvalet installeras i din lägenhet?

Efter att vi fått din beställning kan vi behöva stämma av om just ditt önskemål fungerar i din lägenhet. Det kan ta upp till två veckor innan vi återkommer med besked, men vår målsättning är självklart att du ska få svar så snabbt som möjligt.

 

Installation

När vi har konstaterat att tillvalet är möjligt i din lägenhet återkopplar vi till dig vanligtvis inom 2 veckor. Vi beställer sedan tillvalet och installerar produkten i din lägenhet på en överenskommen tid.

 

Fast månadskostnad

Efter att du fått din tillvalsprodukt installerad i din bostad börjar du betala en fast månadskostnad. 
Service vid normalt slitage ingår och du kontaktar kundtjänst vid fel på produkten. Tillvalsprodukten tillhör lägenheten.

 

Beställningslista

I beställningslistan på tillvalsblanketten finns information om betalningstiden, d.v.s. år och kostnad/månad. 

 

Vad ingår i priset?

I priset för tillval ingår installation*, produktens kostnad och service, förutsatt att produkten inte är utsatt för onormalt slitage eller skadegörelse.

 

Höjd standard

De flesta tillval läggs in i grundhyran för din lägenhet. Det är inte säkert att det är möjligt att installera i alla typer lägenheter. När en beställning är gjord så stämmer vi av detta och återkommer sedan med ett besked så fort vi kan. Därefter upprättas ett avtal/medgivande om höjd standard.

När du väljer en höjd standard så höjs din grundhyra vilket sedan gäller under hela hyresförhållandet. Självklart ingår service för normalt slitage på produkten.

 

*VBO Fastighets AB avgör alltid vilka tillval som är möjliga att installera i just din lägenhet.

 

13